mandsnak.dk

Online handel vokser kraftigt

IMDb – The Secret Life of Pets:
The Secret Life of Pets er en animeret komediefilm fra 2016, der følger historien om, hvad vores kæledyr egentlig laver, når vi ikke er hjemme. Filmen er skabt af Illumination Entertainment, og den byder på en sjov og underholdende oplevelse for hele familien.

IMDb – Sense8:
Sense8 er en amerikansk tv-serie skabt af Lana og Lilly Wachowski sammen med J. Michael Straczynski. Serien følger otte fremmede personer fra forskellige dele af verden, som bliver mentalt forbundet og deler deres følelser og evner. Sense8 er kendt for sin unikke præmis og blander elementer af sci-fi, drama og action.

IMDb – Serenity:
Serenity er en science fiction-film fra 2005, der fungerer som en fortsættelse og afslutning på tv-serien Firefly. Filmen følger de samme karakterer som i serien og udforsker et futuristisk univers fyldt med eventyr, rumskibe og mystiske kræfter. Serenity er elsket af fans for sin genreblanding og den dybe historiefortælling.

IMDb – Series Top:
Series Top er en funktion på IMDb, der viser de mest populære tv-serier baseret på brugernes ratings og anmeldelser. Her kan du finde en bred vifte af genre og temaer, fra drama og krimi til komedie og fantasy. Series Top er det perfekte sted at opdage nye serier og følge med i, hvad der er populært lige nu.

IMDb – Shannara:
Shannara er en fantasy tv-serie baseret på Terry Brooks romaner. Serien foregår i en post-apokalyptisk verden, hvor magi og teknologi eksisterer side om side. Den følger en gruppe unge helte, der må kæmpe mod mørke kræfter for at redde verden. Shannara er visuelt imponerende og byder på en spændende rejse i en fantastisk verden.

IMDb – Sherlock Holmes:
Sherlock Holmes er en ikonisk litterær figur skabt af Sir Arthur Conan Doyle. Mange film og tv-serier er blevet lavet baseret på karakteren, der er kendt for sine skarpsindige evner som detektiv. Holmes og hans trofaste følgesvend, Dr. Watson, løser komplekse mysterier og bekæmper kriminalitet i Victoriatidens London.

IMDb – Shooter:
Shooter er en amerikansk action-thriller film fra 2007, baseret på Stephen Hunters roman Point of Impact. Filmen følger den tidligere militærsniper Bob Lee Swagger, der bliver brugt som scapegoat i et snigskytteattentat. Shooter byder på spænding, intens action og en intrikat plot.

IMDb – Shutter Island:
Shutter Island er en psykologisk thrillerfilm fra 2010 instrueret af Martin Scorsese. Filmen følger de amerikanske marshals Teddy Daniels og Chuck Aule, der undersøger en forsvinden på Ashecliffe Hospital for the Criminally Insane. Shutter Island er kendt for sin atmosfæriske skildring af et mentalt hospital og en twistet plot.

IMDb – Sing:
Sing er en animeret musikkomedie fra 2016, der følger historien om en koalabjørns mission for at redde sit teater ved at arrangere en sangkonkurrence. Filmen byder på en imponerende stemmeskuespillerbesætning og masser af musikalske numre. Sing er en festlig og feel-good film for hele familien.

IMDb – Six:
Six er en amerikansk krigsdrama tv-serie, der følger medlemmerne af det amerikanske Navy SEAL Team Six på deres missioner rundt om i verden. Serien fokuserer på både de fysiske og følelsesmæssige udfordringer, som elite-soldaterne står over for, og den er fyldt med spænding og realistiske kampscener.
imdb skyline: Skyline er en sci-fi-actionfilm fra 2010, der følger en gruppe venner, der bliver fanget i en invasion af rumvæsner i Los Angeles. Filmen byder på spektakulære visuelle effekter og intense kampscener, mens karaktererne kæmper for at overleve og finde en vej ud af kaoset.

imdb skyscraper: Skyscraper er en action-thriller fra 2018, der følger den tidligere FBI-agent Will Sawyer, spillet af Dwayne Johnson, der forsøger at redde sin familie fra en højteknologisk skyskraber, der er blevet overtaget af kriminelle. Filmen byder på spænding, action og imponerende stunts i en højtflyvende actionfilm.

imdb snowden: Snowden er en biografisk thriller fra 2016, der fortæller historien om den amerikanske whistleblower Edward Snowden. Filmen følger Snowdens rejse fra at arbejde for NSA til at afsløre store overvågningsprogrammer og blive en international figur. Filmen byder på intense scener, der udforsker spændingen mellem privatliv og national sikkerhed.

imdb sons of anarchy: Sons of Anarchy er en populær tv-serie, der blev sendt fra 2008 til 2014. Serien følger en motorcykelbande i en fiktiv by i Californien og udforsker deres livsstil, kriminalitet og indre stridigheder. Sons of Anarchy byder på intense drama, spænding og komplekse karakterer i en verden af kriminalitet og motorcykelkultur.

imdb spectral: Spectral er en sci-fi-actionfilm fra 2016, der følger en specialstyrke, der kæmper mod fysiske manifestationer af overnaturlige væsener. Filmen byder på intense kampe, spændende plot-twists og imponerende visuelle effekter. Spectral er en actionfyldt film, der kombinerer militær action med overnaturlige elementer.

imdb spider man homecoming: Spider-Man: Homecoming er en superheltefilm fra 2017, der følger teenagedrengen Peter Parker, der er blevet den ikoniske Spider-Man. Filmen udforsker hans rejse som superhelt, hans forsøg på at finde balancen mellem skole og redning af verden, samt hans konfrontation med skurken Vulture. Spider-Man: Homecoming byder på action, humor og et friskt pust til Spider-Man-franchisen.

imdb spiderman: Spider-Man er en populær superhelt, der blev skabt af Stan Lee og Steve Ditko i 1962. Spider-Man er kendt for sin evne til at klatre på vægge og sin spindelvævsskyder, mens han bekæmper kriminalitet og beskytter New York City. Karakteren er blevet portrætteret i flere film og tv-serier og er blevet en ikonisk del af superheltegenren.

imdb split: Split er en psykologisk thriller fra 2016, der følger den psykisk syge kidnapper Kevin Wendell Crumb, spillet af James McAvoy, der lider af en multi-personlighedsforstyrrelse. Filmen udforsker hans kidnappninger og den mentale kamp mellem hans forskellige personligheder. Split byder på spænding, psykologisk drama og en stærk præstation af McAvoy.

imdb spy: Spy er en action-komedie fra 2015, der følger en usandsynlig heltinde, spillet af Melissa McCarthy, der arbejder som en spion for CIA. Filmen byder på action, humor og en overraskende stærk rollepræstation af McCarthy. Spy er en underholdende film, der blander action og komedie på sjov og spændende vis.

imdb star trek: Star Trek er en populær science fiction-franchise, der blev skabt af Gene Roddenberry i 1966. Historien foregår i fremtiden og følger besætningen på rumskibet USS Enterprise, der udforsker rummet og møder forskellige fremmede arter. Star Trek er kendt for sit optimistiske syn på fremtiden, komplekse karakterer og spændende historier, der udforsker sociale og filosofiske temaer.

imdb star trek beyond: Star Trek Beyond er en amerikansk science fiction-film fra 2016, der er den 13. film i Star Trek-franchisen. Filmen er instrueret af Justin Lin og har Chris Pine, Zachary Quinto og Zoe Saldana i hovedrollerne. Handlingen finder sted i det kendte Star Trek-univers og følger besætningen på rumskibet USS Enterprise, når de står overfor en farlig fjende. Filmen blev godt modtaget af både kritikere og publikum og er kendt for sine intense actionscener og imponerende visuelle effekter.

imdb star wars: Star Wars er en ikonisk science fiction-franchise, der omfatter film, tv-serier, bøger, tegneserier og meget mere. Den originale film fra 1977, skabt af George Lucas, blev en kæmpe succes og har siden hen givet anledning til flere fortsættelser og spin-offs. Handlingen foregår i en fjern galakse og følger bl.a. den episke kamp mellem de gode styrker (den Lys Side) og de onde styrker (den Mørke Side). Star Wars er kendt for sine mindeværdige karakterer som f.eks. Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Darth Vader og Yoda.

imdb star wars 8: Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi er den ottende film i Star Wars-hovedserien og blev udgivet i 2017. Instrueret af Rian Johnson, fortsætter filmen historien fra The Force Awakens og følger Rey, Finn og Poe Dameron i deres kamp mod den ondskabsfulde First Order. Filmen fokuserer også på Jedi-mesteren Luke Skywalkers tilbagetrækning fra galaksen og Reys søgen efter sin egen identitet. The Last Jedi blev indspillet blockbuster succes, selvom den fik lidt blandede anmeldelser fra fansen.

imdb star wars rebels: Star Wars Rebels er en animeret tv-serie, der foregår mellem begivenhederne i Episode III: Revenge of the Sith og Episode IV: A New Hope. Serien blev sendt fra 2014 til 2018 og er produceret af Dave Filoni. Handlingen følger en gruppe rebelske helte, der modstår det onde Galactic Empire, og viser deres kamp for frihed og retfærdighed. Star Wars Rebels er kendt for at bygge bro mellem de forskellige Star Wars-film og for at udvikle nye og spændende karakterer i universet.

imdb star wars rogue one: Rogue One: A Star Wars Story er en spin-off film fra Star Wars-franchisen, der blev udgivet i 2016. Instrueret af Gareth Edwards og med Felicity Jones i hovedrollen følger filmen fortællingen om en gruppe modige oprørere, der forsøger at stjæle plantegningen til Death Star. Handlingen finder sted kort før begivenhederne i den originale Star Wars-film og giver et anderledes perspektiv på universet. Rogue One blev en kritisk og kommerciel succes og er kendt for sin spændende action og forbindelsen til de øvrige film i serien.

imdb stardust: Stardust er en fantasy-romantisk eventyrfilm fra 2007, baseret på Neil Gaimans roman af samme navn. Instrueret af Matthew Vaughn, har filmen en stjernebesat rollebesætning, herunder Claire Danes, Charlie Cox og Michelle Pfeiffer. Handlingen følger en ung mand ved navn Tristan Thorn, der udgiver sig på en magisk rejse gennem et fortryllet rige for at finde en falden stjerne og imponere sin elskede. Stardust blander eventyr, romantik og humor og er elsket af fans af genren.

imdb suicidal squad: Suicide Squad er en amerikansk superheltefilm fra 2016, baseret på DC Comicss tegneserie af samme navn. Instrueret af David Ayer og med Will Smith, Margot Robbie og Jared Leto i hovedrollerne, præsenterer filmen en gruppe af farlige og umoralske skurke, der rekrutteres af regeringen til at udføre livsfarlige missioner for at redde verden. Suicide Squad har en unik og mørk tone og er kendt for sine karismatiske karakterer og stilfulde actionsekvenser.

imdb supergirl: Supergirl er en amerikansk tv-serie baseret på DC Comics tegneseriefigur med samme navn. Serien blev sendt fra 2015 og følger Kara Zor-El, også kendt som Supergirl, der beslutter sig for at bruge sine kræfter til at bekæmpe kriminalitet og beskytte menneskeheden. Supergirl har en positiv og håbefuld tone og fokuserer på temaer som venskab, familie og identitet. Serien har vundet popularitet for sin stærke kvindelige hovedrolle og for dens engagement i mangfoldighed og inklusion.

imdb taboo: Taboo er en britisk tv-serie skabt af Tom Hardy og hans far Chips Hardy. Serien blev sendt fra 2017 og følger James Keziah Delaney, spillet af Tom Hardy, der vender tilbage til det victorianske England efter sin fars død og støder på en farlig konspiration. Taboo er kendt for sin dyster og atmosfærisk tone og byder på et gribende mysterium og komplekse karakterer. Serien blev rost for Hardys præstation og for sin unikke stil og stemning.

imdb tarzan: Tarzan er en populær fiktiv karakter skabt af forfatteren Edgar Rice Burroughs. Tarzan er en menneskelig opvokset af aber i junglen og er kendt for sin styrke, adræthed og evne til at kommunikere med dyr. Der er blevet lavet flere film og tv-serier om Tarzan gennem årene, hvoraf mange har bidraget til den ikoniske status, som karakteren har opnået. Tarzan er kendt for sin vilje til at beskytte naturen og for hans evne til at overleve i den vilde og farlige jungle.
IMDB The Accountant er en spændende krimithriller, der følger historien om Christian Wolff, en matematisk geni med usædvanlige evner inden for tal og beregninger. Han arbejder som revisor for nogle af verdens farligste kriminelle, men da han begynder at arbejde for en lovlig virksomhed, opdager han snart en ulovlig bogføring, der truer hans eget liv. Filmen udforsker temaer som identitet, moral og retfærdighed.

IMDB The Affair er en romantisk drama-serie, der fokuserer på ægteskabelige forhold, utroskab og hvordan en enkelt handling kan ændre skæbnen for både enkeltpersoner og familier. Serien følger historien om Noah Solloway, en gift mand, der falder for en anden kvinde, Alison Lockhart, og hvordan deres affære får konsekvenser for alle involverede. The Affair udforsker kompleksiteten i menneskelige relationer og de valg, vi træffer.

IMDB The Americans er en spionthriller-serie, der udspiller sig under den kolde krig og følger historien om et russisk spionpar, Philip og Elizabeth Jennings, der lever som amerikanske statsborgere i Washington D.C. Serien fokuserer på deres dobbeltliv som spioner og de personlige ofre, de må gøre for at opretholde deres identitet og beskytte deres børn. The Americans dykker ned i spionagenes verden og udforsker temaer som loyalty, identitet og kærlighed.

IMDB The Big Bang Theory er en populær sitcom-serie, der fokuserer på en gruppe af geniale, men socially akavede forskere som forsøger at navigere i verden uden for laboratoriet. Serien følger Leonard og Sheldon, der bliver venner med deres nye nabo, Penny, og deres spændende og sjove oplevelser sammen med deres venner, Raj og Howard. The Big Bang Theory er kendt for sin humor, sine nerd-referencer og de skøre, men kære, karakterer.

IMDB The Blacklist er en spændende krimi-thriller-serie, der følger historien om Raymond Red Reddington, en efterlyst kriminel mesterspion, der giver sig selv til FBI og tilbyder at afsløre en liste over farlige kriminelle på betingelse af, at han får samarbejde med en bestemt nybegynderagent, Elizabeth Keen. Serien udforsker spændingen og mysteriet i deres samarbejde, mens de arbejder sammen for at bekæmpe forbrydelse og afsløre skjulte hemmeligheder.

IMDB The Boy er en gyserfilm, der fortæller historien om en ung kvinde ved navn Greta, der får et job som barnepige i et afsidesliggende hus. Hendes opgave viser sig at være at passe på et livagtigt dukkebarn ved navn Brahms, men efterhånden opdager Greta, at dukken måske er mere end den giver sig ud for at være. The Boy udforsker temaer som overnaturligt, frygt og mysterium, og giver publikum en uhyggelig oplevelse.

IMDB The Butler er en historisk drama-film, der er løst baseret på den virkelige historie om Eugene Allen, en sort mand, der arbejdede som butler i Det Hvide Hus gennem otte præsidenters embedsperiode. Filmen følger Eugene og hans familie gennem de store historiske begivenheder, der fandt sted i USA i løbet af denne tid, og udforsker temaer som race, retfærdighed og menneskelig værdighed.

IMDB The Danish Girl er en biografisk drama-film, der er baseret på den sande historie om den danske kunstner Einar Wegener, der går igennem en opdagelsesrejse af sin egen kønsidentitet og bliver en af de første personer, der gennemgår en kønsskifteoperation. Filmen udforsker temaer som identitet, kærlighed og accept, og giver et indblik i en vigtig periode i LGBTQ+-historien.

IMDB The Dark Tower er en fantasy-action-film, der er baseret på Stephen Kings populære bogserie af samme navn. Filmen følger en dreng, Jake Chambers, der opdager en parallel verden, Mid-world, og møder den sidste revolvermand, Roland Deschain, i hans mission for at redde både Mid-world og vores egen verden fra den ondsindede trussel, Mørkets unge. The Dark Tower blander elementer af western, eventyr og fantasy for at skabe en unik og spændende historie.

IMDB The Flash er en superhelte-tv-serie baseret på DC Comics-karakteren med samme navn, der følger historien om Barry Allen, en retsmediciner, der får overnaturlige kræfter efter en tragisk ulykke med en partikelaccelerator. Som The Flash bruger Barry sine kræfter til at bekæmpe kriminalitet og beskytte Central City mod skurke og trusler fra en anden dimension. Serien udforsker ikke kun superhelteaspektet, men også de personlige relationer og komplikationer, der følger med det at have sådanne kræfter.

IMDb er en online database, der indeholder oplysninger om film, tv-serier, skuespillere, instruktører og andre filmrelaterede emner. Hvis du søger efter disse søgeord på IMDb, får du adgang til omfattende oplysninger om de forskellige film og tv-serier.

The Force Awakens er en film fra 2015 og den syvende episode i Star Wars-sagaen. Den fortsætter historien efter begivenhederne i den originale trilogi og introducerer nye karakterer sammen med de ikoniske figurer fra de tidligere film.

The Good Place er en tv-serie, der følger Eleanor Shellstrop, en kvinde, der ender i the good place efter sin død. Hun indsættes fejlagtigt og forsøger at skjule sin dårlige adfærd for at opretholde sin plads i himlen.

The Good Wife er en tv-serie, der handler om Alicia Florrick, en kvinde, der genoptager sit advokatjob efter sin mands skandale og fængselsstraf. Serien fokuserer på hendes personlige og professionelle kampe og de forskellige retssager, hun deltager i.

The Great Gatsby er en film fra 2013, baseret på F. Scott Fitzgeralds roman fra 1925. Den handler om Jay Gatsby, en mystisk milliardær, og hans kærlighed til Daisy Buchanan. Filmen udforsker temaer som kærlighed, rigdom og forfald i jazzalderen.

The Great Wall er en kinesisk-amerikansk film fra 2016. Den fortæller historien om en gruppe soldater, der forsvarer den kinesiske mur mod monstre. Filmen kombinerer action, eventyr og fantasyelementer.

The Handmaids Tale er en tv-serie, der er baseret på Margaret Atwoods roman fra 1985. Den beskriver et dystopisk samfund, hvor kvinder er undertrykte og bruges til at reproducere efter en katastrofal begivenhed.

The Hateful Eight er en film fra 2015, instrueret af Quentin Tarantino. Den følger en gruppe forbrydere, der bliver fanget i et skjulested under en kraftig snestorm. Spændingerne stiger, mens de forsøger at finde ud af, hvem der ikke er, hvad de giver sig ud for at være.

The Hobbit er en filmtrilogi fra 2012-2014, der er baseret på J.R.R. Tolkiens roman af samme navn. Den handler om hobitten Bilbo Baggins, der deltager i et eventyr for at generobre en drage og genoprette et tabt kongerige.

The King er en kommende film om kong Henry V af England, instrueret af David Michôd. Den følger Henrys vej til tronen og hans håndtering af krig og politiske intriger.

The Last Jedi er den ottende episode i Star Wars-sagaen, udgivet i 2017. Filmen fortsætter historien fra The Force Awakens og følger Luke Skywalker og Rey i deres kamp mod First Order.

Andre populære artikler: Tit den mest betalelige leveringsmodelEn del internet butikker giver muligheden for dag-til-dag leveringMange bestiller på online varehuseDen billigste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selvOnline forhandlere giver diverse muligheder for fragtFremtidens vækst sker via online salgHvor er vi på vej hen med digital handel?Hvor er vi på vej hen med digital handel?Mange shopper på netshopsKan væksten inden for digital handel fortsætte?Hvor bevæger digital handel sig hen?I mange tilfælde den billigste fragtløsningNetshops tildeler en lang række forskellige metoder til leveringEn hel del e-butikker præsterer fragt uden gebyrDen prisbilligste metode til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter pakkenEndda den billigste fragtmulighedHvordan skiller webshops sig ud?Hvad skal der ske med handel over nettet?Stadig flere handler hos internet firmaerEn række shops på nettet præsterer portofri levering